All MetalShaping

Go Back   All MetalShaping > General Metal Shaping Discussion > Basic questions and answers
  Today's Posts Posts for Last 7 Days Posts for Last 14 Days  

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-24-2023, 01:56 PM
Steve Hackel Steve Hackel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Midlothian Ill
Posts: 67
Default TIG welder question & or problem

I have a Miller Magstar 200 and have a gas flow problem. Tap the pedal once and it flows for a few seconds, but will not flow anything as you try to weld. I used it last weekend and it performed perfectly, went to use it yesterday and this was the problem I had.... Any suggestions for me to look for or try? I went on YouTube and also Google searching for answers, but nothing.

If this can't be resolved, what Tig unit would you suggest - the only thing I use this for is 22ga to 18ga sheet metal, or an occasional .125 bracket on a frame or fenders etc. I have a great Lincoln mig welder for heavier projects. Thanks in advance, Steve Hackel
__________________
Steve Hackel
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.